Café – Catering

Mat och fika från ordinarie meny

Allt på våra menyer kan köpas för avhämtning. Ring gärna in din beställning (08-770 11 50)  så har vi den klar när du kommer. Ringer du inte, gör vi i ordningen din beställning medan du väntar. Det tar ca 10 min för två personer, om vi inte har väldigt mycket gäster i caféet. Då kan väntetiden vara längre.

Om du vill köpa med mat för fler än 4 personer är det väldigt bra om du kan ringa in beställningen innan du kommer och hämtar.  Vill du köpa med mat för fler än 8 personer behöver vi din beställning senast kl 14 dagen innan.

Större sällskap

Vill du beställa mat eller fika för många så hjälper vi gärna till med det. Du väljer ur våra menyer eller ringer och pratar med oss och meddelar oss senast kl 12 vardagen innan (gärna tidigare) vad ni vill ha. Eftersom vi har litet kök och begränsat med personal gäller detta beställningar på max 25 matgäster. För fika har vi ingen begränsning. Behöver ni mat för fler än 25 personer kontakta då oss i god tid så försöker vi hjälpa till med en lösning för det med. Behöver du få maten levererad till ett större sällskap kan vi ordna det med. Vi tar en mindre avgift för detta.

Tårtor

Du kan beställa tårtor  hos oss. Vi behöver din beställning senast kl 12 vardagen innan du vill hämta. De jättegoda tårtorna bakas av Borgs Bageri. Kontakta oss på telefon (08-770 11 50) så berättar vi vilka tårtor du kan beställaeller kom till Clara&co och titta på sortimentet.

Specialbeställningar

Vi vill alltid göra vårt bästa för våra kunder, så har du något speciellt önskemål om matbeställningar som inte ingår i vår meny så kontakta oss gärna så försöker vi hjälpa till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Café Inredning Present i Tyresö