Mattor

Plastmattor
Vi säljer svensktillverkade plastmattor av bra kvalitet från Horredsmattan och Spira. Plastmattor är perfekta i köket, hallen och badrummet där man spiller vatten och kommer in med smutsiga och blöta skor. De passar även bra i uterummet och sommartid på balkongen/altanen. Mattorna är lättskötta. Går att torka av, tvätta i maskin på 30 grader och de torkar snabbt.

Vill du ha en matta under köksbordet är en stor plastmatta perfekt. Det blir fint och ombonat och är mer praktiskt än en tygmatta som man inte kan torka av. Horredsmattan erbjuder de flesta av sina mattor i detta stora format.

Plastmattorna kan beställas i olika längder med ca 1-2 veckors leveranstid.

Prisexempel Horredsmattan:
70 x 200 cm 850:-
150 x 250 cm 2189:-

Prisexempel Spira:
Ruben, Gåsöga
70 x 220 cm 1285:-

Besök leverantörernas hemsidor för att få ännu mer inspiration samt se alla mönster de erbjuder: www.horredsmattan.se och www.spirainredning.se

Nytt hos Clara&co är plastmattor från Lina Johansson design. Finns i 2 storlekar hos oss: 70 x 200 cm och 140 x 250 cm.

Trasmattor
Åh, vad det känns rätt med trasmattor just nu! Vad passar bättre in i den rådande trenden av hantverk och tradition än en äkta trasmatta. Trasmattan skapar en ombonande känsla och är skön att gå på. En trasmatta passar överallt, både i sovrummet och i badrummet. En pastellig trasmatta blir jättefin i sommarstugan.

Vi säljer trasmattor från Danska Rug Solid i härliga pastelliga färger. Kvaliteten är stadig och kan tvättas i maskin på 30 grader. Dessutom är priserna mycket bra.

Prisexempel:
75 x 200 cm 450:-

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Café Inredning Present i Tyresö