Textil

Spira
Du hittar Spiras härliga textilier till försäljning i butiken. Vi använder själva de fina produkterna för att skapa stämning i inredningen i vårt café.

Spira står för ett modernt uttryck i glada färger. Moderna mönster som håller länge. Varje säsong kommer nyheter som tillför och förnyar tidigare kollektioner vilket gör att när du köper ett mönster från Spira kan du några säsonger senare hitta nya mönster och färger att matcha med det du tidigare köpt. Spira har också enfärgad textil i de aktuellaste färgerna.

I Spiras sortiment finns tyg på metervara, gardiner, kuddvar, löpare och handdukar samt plastmattor. Det gör att du kan få en fin helhet när du väljer flera av Spiras produkter för att t ex få ett nytt uttryck i ditt kök.

Metervara
Många tygbutiker försvinner och det är inte alltid lätt att hitta tyg på metervara.Vi säljer Spiras och Linums tyger som metervara. Du beställer den längd du vill ha och får leverans på ca en vecka. Prover hittar du i butiken.

På Spiras hemsida kan du se alla mönster och färger och få ännu mer inspiration: www.spirainredning.se

Linum
Nu har vi på Clara&co textilprodukter från Linum i sortimentet. Linums sortiment har en stor bredd. Alla smaker hittar sin favorit. Här hittar du de senaste modefärgerna – glada färger eller naturtoner men också klassiker som marint till sommaren. Linum är väldigt bra på att kombinera nya trender och färger med svenska traditionella mönster som t ex ränder. Textilerna är fräsht trendiga med en doft av svensk mönstertradition.

Linum står för modern formgivning, god kvalitet och socialt engagemang för människor och miljö.

I Linums sortiment finns tyg på metervara, gardiner, kuddvar, löpare, handdukar, tabletter, grytlappar, dukar och mattor. Det gör att du kan få en fin helhet när du väljer flera av Linums produkter för att få ett nytt uttryck i ditt hem.

På Linums hemsida kan du få mer inspiration: www.linum.se

Övrig textil
Hos oss hittar du även plädar som matchar det övriga sortimentet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Café Inredning Present i Tyresö