Present

 

Presenter till hem och barn
Vi har en glad och färgsprakande mix av fina presenter såsom accessoarer till hemmet, härliga skålar från JellyBean, färdiga presentpåsar när du ska gå bort, böcker, godis, te, smycken(se mer under fliken Smycken) och presenter till barnen (se mer under fliken Barn).

Presenter till speciella dagar
Hos oss hittar du alltid presenter till speciella dagar som Mors- och Fars dag, Alla hjärtansdag, skolavslutning etc. Presenterna kommer bla från: Serholt, JellyBean, Pluto, Broste, Kristina Stark.

Fina gratualtionskort
Självklart har vi också gratulationskort. Bl a fina ekologiska kort med härliga motiv från Anneko design. Vissa av korten har ett fröband. Ett band med frön som du kan plantera i en kruka eller i trädgårdslandet.

Modernt pynt man blir glad av
Det är inte alltid lätt att hitta snyggt pynt till t ex jul och påsk som passar i ett modernt hem. Vi på Clara&co har modernt pynt man blir glad av. Vi tycker att färg och form är viktigt och gillar när designen innehåller en skvätt humor.

Pynt för högtid och säsong
Inför högtider som jul, påsk, valborg, midsommar laddar vi alltid upp med pynt som piffar upp och skapar den rätta stämningen därhemma. Vi har ljus och servetter i säsongens färger när du ska duka fint.

Pyntet kommer bl a från Pluto och Broste. Ljus från Vance Kittara.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Café Inredning Present i Tyresö