Rawfood på Clara&co

I våras fick jag, Annika som äger och driver Clara&co, kontakt med Pia Kollin som brinner för Rawfood. Efter att ha pratat med Pia i en timme var jag superinspirerad och sugen både på att äta rawfood men också att prova att sälja denna goda och näringsrika mat på Clara&co. Vi började vårt samarbete med att i vintras ha en Workshop med tema Rawfood på Clara&co. Ganska enkelt fick vi ihop 8 intresserade deltagare, bara det jättekul. Workshopen var jättelyckad. Vi lagade mat och dessert tillsammans och fick lära oss lite grunder inom Rawfood. Sen avnjöt vi det vi lagat tillsammans. Supergott!

I maj hade vi två veckor då vi serverade dagens rawfood-rätt i caféet och ”kakor” till fika, allt lagat av Pia Kollin. Jag själv längtade varje dag till att få prova en ny rawfood-rätt till lunch. Mina favoriter var nog fyllda paprikor och Pias underbara lasagne.

Det som var så extra roligt dessa veckor var att nya kunder hittade till oss på Strandtorget i Tyresö bara för att de visste att vi serverade rawfood. Vi hade också flera kunder som kom flera gånger under dessa veckor för att rawfood-maten var så god.

Nu är det jätteroligt att berätta att vi from torsdag 4 september på torsdagar och fredagar under hela september kommer att servera en rawfood-rätt varje dag och förstås även raw-fika.

Rawfood fyllda paprikor

 

Under sommaren har vi också börjat sälja Lilly&Hannas goda rawfood-glass. Jättekul! Än så länge är vi det enda stället i Tyresö som säljer deras nyttiga och goda glass som ju också är ett jättebra alternativ för alla mjölk- och glutenallergiska.

Lily&Hannas rawfood glass